Četvrtak, 07.11.2019.

23:50

U petak oblačno sa kišom

U Srbiji će sutra biti oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

U petak oblačno sa kišom
Ilustracija: Getty Images/ Matt Cardy

Samo u Bačkoj, Sremu i delu zapadne Srbije biće suvo sa sunčanim intervalima.

Vetar slab do umeren jugoistočni, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno jak. Jutarnja temperatura od pet do 11, najviša dnevna od 14 na istoku do 20 na zapadu Srbije.

U Beogradu promenljivo oblačno, pre podne povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab do umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 11, najviša dnevna oko 17.

U Srbiji narednih dana toplo, sa temperaturom iznad proseka. Od utorka jugoistočni vetar u pojačanju.

Biometeorološka prognoza za petak, 8. novembar:


Oprez se savetuje osobama sa varirajućim krvnim pritiskom i srčanim problemima, kao i astmatičarima. Neraspoloženje i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: