Utorak, 20.06.2017.

08:22

"Imam saglasnost da prihvatim ako me Brnabićeva pozove"

Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila da ne može sa sigurnošću da kaže da će biti ministarka u novoj Vladi.

Izvor: Beta

Foto: Tanjug

Međutim, kako kaže, dobila je saglasnost u partiji da prihvati ako je mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić pozove.

"Ne mogu to da kažem sa sigurnošću. Ali sam dobila saglasnost partije da ako me mandatarka pozove ostanem u Vladi", rekla je Đukić Dejanović za Radio-televiziju Srbije.

Upitana o mogućnosti da u novoj Vladi bude ministarka zdravlja, rekla je da je to stvar o kojoj će odlučiti mandatarka i da o tome ni ne razmišlja.

Kada je reč o medijskim napisima da bi moglo da dođe do cepanja koalicije SPS-Jedinstvena Srbija, zbog stava lidera JS Dragana Markovića Palme da ne želi da glasa za izbor Brnabić za premijera, Đukić Dejanović je rekla da u ovom momentu samo može da izrazi zadovoljstvo što su organi SPS dali "apsolutnu podršku predlogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

Ona je dodala da je Brnabić vredna i da je SPS bez ikakvih dilema prihvatio za mandatara.

Upitana da li je moguće da SPS ostane u Vladi Srbije, a JS izađe iz vladajuće koalicije, Đukić Dejanović je rekla da je "sve moguće".

"Ja bih jako volela da Palma i (predsednik SPS Ivica) Dačić nađu zajednički jezik kako je to do sada bilo", rekla je Đukić Dejanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: