Sreda, 25.06.2003.

11:53

Sindikalni protest u centru Novog Sada

Izvor: Beta

Default images

Nekoliko stotina aktivista novosadskog odbora Samostalnog sindikata Srbije održalo je u sredu u centru Novog Sada protestno okupljanje, zbog izostanka socijalnog dijaloga gradskih vlasti i sindikata. Sindikalci su se okupili na Trgu slobode, ispred sedišta gradske vlade, a potom su prošetali do Skupštine grada, gde su uzvikivali parole protiv gradonačelnika Borislava Novakovića i ostalih gradskih čelnika. Predstavnici sindikata dali su rok gradskim vlastima da do petka stupe u kontakt sa Sindikatom, s ciljem otpočinjanja socijalnog dijaloga na gradskom nivou. U suprotnom, kazali su, svakog jutra će se okupljati ispred Skupštine grada i protestvovati. Uz zviždaljke i transparente, kolona sindikalaca prošetala je centralnim gradskim saobraćajnicama do Spensa, gde su ušli u autobuse i otišli za Beograd, da se priključe današnjem centralnom sindikalnom protestu. Saobraćaj u centru grada, zbog prolaska sindikalne kolone, kraće vreme bio je blokiran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: