Četvrtak, 17.10.2019.

16:38

Konkurs za NOVE AUTORE vesti i tekstova

Pratite li esport? Poznajete li League of Legends, Counter Strike Global Offensive ili Dotu 2? Pritom, umete da pišete i kreativno izrazite ono što vam je u glavi? Onda ste prava osoba za nas!

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Konkurs za NOVE AUTORE vesti i tekstova

Tražimo honorarne saradnike – nove talentovane ljude koji su zainteresovani da sa profesionalne strane prate sve popularne esports igre današnjice, da izveštavaju o njima, prave intervjue sa igračima, uživo izveštavaju sa turnira i sajmova i naravno, igraju sve najnovije naslove i uživaju druge benefite najbolje gejming redakcije sa ove strane solarnog sistema.

Da biste se prijavili, potrebno je da potvrdno odgovorite na ova pitanja:
  1. Pratite li aktivno esport video-igre League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2 i slično?
  2. Umete li da se jasno i kreativno izrazite – odnosno umete li da pišete na dovoljno dobrom nivou, pravopisno ispravno i bez grešaka?


Ako ste na sva pitanja odgovorili sa “DA”, očekujemo vaše prijave!

Molimo vas da do 1.11. na našu EMAIL ADRESU (redakcija@rur.rs) pošaljete prijavu sa sledećim podacima:
  • a. Kratak CV (može i tekstualni, čisto da znamo ko ste
  • b. Igra (ili igre) koje pratite – može biti i samo jedna, može više, bitno je da ih poznajete jako dobro!
  • c. Vest odnosno tekst po sopstvenom izboru, ali iz domena video igre za koju se prijavljujete. Može biti analiza patcha, nove mape, heroja, turnira, tima, najava novih događaja i bilo šta slično.


Na istu email adresu možete poslati i eventualna pitanja i komentare.

Očekujemo vaše prijave! GL HF

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: