Petak, 24.02.2017.

02:17

FCS: Instinct još uvek neporažen, ASUS i MC nerešeno

Juče smo bili u prilici da gledamo mečeve trećeg kola FCS između ekipa RUR Esports protiv Instinct Esports i ASUS RoG Elite protiv Mistiga Crew.

Izvor: Bojan Nešiæ klan rur

FCS: Instinct još uvek neporažen, ASUS i MC nerešeno
foto: Fortuna

RUR Esports vs Instinct Esports 2-0

Tokom pik/ban faze smo videli da su obe ekipe odradile domaći zadatak i pripremljene došle na ovaj meč. Na samom početku partije videli smo First blood Milice sa Katarinom, koji je iznenadio Hamzonija lvl2 all in-om. U nastavku smo videli veoma dobru igru oba tima koji su bili izjednačeni u većem delu meča. Zanimljiv shotcall odigrao se nešto pre 30. minuta kada smo videli takozvani base race, kada se RUR Esports odlučio da ispuša top lejn sa svih 5 članova, dok je Sacre ostao sam na bot lejnu sa Camille i uspeo da sruši inhibitor i dve Nexus kule. Umalo smo videli Xpeke potez u režiji Sacrea, koji je ostao “kratak” za nekoliko udaraca. U 33. minutu je ekipa Instinct Esport uspela da uzme Barona, koji im je pomogao da osiguraju prvu pobedu u ovom bo2 duelu.

MVP meča: INS Sacre (Camille) KDA 6/3/6

U drugom meču smo videli nesvakidašnje pikove na top lejnu u trenutnoj meti, duel Gnara i Rumbla. Sacre je još jednom pokazao da se odlično snalazi na svim championima. Milica je sa Zedom, kao i u prošlom kolu odigrao perfektan meč, i onemogućio Hamzoniju da sa Rajzom dočeka lejt gejm. Instinct Esports je tokom celog meča dominirao u goldu, objektivima i boljom makro igrom i zasluženo odneo drugu pobedu protiv RUR Esports.

MVP meča: INS Milica (Zed) KDA 9/3/2

ASUS RoG Elite vs Mistiga Crew 1-1

Bot lejn ASUSA je pokazao odličnu igru i od samog početka držao kontrolu nad lejnom. Greška Mistiga Crew džunglera im je donela first blood što su Zdengvo i Gentleman iskoristili da dodatno povećaju svoju prednost. Nakon prvog towera na bot lejnu, ASUS je odličnim rotacijama stekao predost u goldu i mnogo boljom makro igrom stekao i održao prednost do samog kraja meča.

MVP meča: ASUS Gentleman (Malzahar) 1/1/9

Neizvestan meč u kojem je tim Mistiga Crew tokom celog meča imao prednost u ubistvima, dok je ASUS RoG Elite imao mnogo bolju kontrolu objektiva, zbog čega je količina golda u obe ekipe bila jednaka u većem delu partije. ASUS RoG Elite je napravio veliku grešku kada je odlučio da započne, a potom prekine Barona, što je Mistiga Crew kaznio tako što ih ejsovao i ubio Barona. U nastavku meča smo videli pritisak MC, ali je ASUS dobro iskoristio priliku da ubije drugog Barona. Međutim, Baron buff im nije dugo potrajao jer su ubrzo izgubili svih 5 članova tima, što je Mistiga Crew kaznio uzevši 2 inhibitora.
ASUS je uspevao da se odbrani i započeo Barona u 40. minutu, kada je heroj meča, Grom sa Kha’zixom, uspeo da ukrade Barona. Uz Baron buff i bolju poziciju, tim Mistiga Crew je lako dobio teamfight i uspeo da sruši protivnički Nexus za konačnih 1-1

MVP meča: Mistiga Crew Jessper (Rumble) 14/4/10

Mečeve četvrtog kola Fortuna Championship Series možete gledati u ponedeljak sa početkom od 20:00 časova na Twitch kanalu: twitch.tv/fortunagamingtv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: