Utorak, 28.10.2014.

11:43

Džim Keri kao Mekonahi u parodiji reklame za Lincoln

Američki komičar Džim Keri nije odoleo iskušenju da napravi parodiju na reklamu za Lincoln MKC, koju je nedavno snimio oskarovac Metju Mekonahi.

Izvor: B92

Default images

Nakon nekoliko zapaženih filmskih i serijskih uloga, Metju Mekonahi je postao veoma popularna medijska ličnost u Sjedinjenim Državama, a samim tim i poželjna osoba za reklamiranje proizvoda.

S obzirom da je ovaj glumac od 2011. godine i filma Advokat na točkovima (Lincoln Lawyer) simbolično povezan sa automobilskim brendom Lincoln, američki proizvođač ga je angažovao za promociju novog SUV modela, MKC:



Ispostavilo se da je zbog autorskog pristupa i načina glume, reklama sa Mekonahijem idealna za ismevanje.

Ekipa šou programa Saturday Night Live spremno je dočekala priliku i napravila parodiju na reklamni spot za Lincoln, a glavna uloga poverena je komičaru Džimu Keriju:



Pre njih, reklamom su se na sebi svojstven način pozabavili i autori kultog serijala South Park:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: