Apps 2

22.05.2024.

16:09

WhatsApp korisnicima su dostupne još dve veoma bitne opcije

Korisnicima WhatsAppa su dostupne verzije servisa kojima je moguće pristupiti preko internet pregledača ili desktopa.

Izvor: B92

WhatsApp korisnicima su dostupne još dve veoma bitne opcije
WhatsApp korisnicima su dostupne još dve veoma bitne opcije

Podeli:

Ukoliko želite da koristite WhatsApp sa svog računara, imate na raspolaganju WhatsApp veb i desktop klijent. Ovo je dostupno na Windows računaru, Mac uređaju ili nekom drugom PC-u.

WhatsApp aplikacije za veb i desktop su slične, ali ipak imaju neke razlike koje ih razdvajaju. Najbitnija je to da veb verzija WhatsAppa ne omogućava audio ili video pozive.

Desktop klijent, s druge strane to omogućava, a kako biste započeli poziv kliknite na ikonu telefona ili video kamere u gornjem desnom uglu.

Dok ste u video pozivu, imate opciju da podelite svoj ekran – izaberite taster za deljenje ekrana i izaberite prozor koji želite da podelite.

Kada je u pitanju veb pregledač, najveća prednost koju nudi pristup WhatsAppu na ovaj način jeste praktičnost.

WhatsApp za veb je dostupan preko bilo kojeg desktop veb pregledača (kao što su Chrome, Firefox, Edge ili Safari) i na svakom operativnom sistemu.

Ovde vam je dostupna opcija za primanje obaveštenja o novim porukama, a WhatsApp za veb je moguće koristiti i na računarima na kojima ne mogu da se instaliraju aplikacije.

Potrebno je istaći da se za veb verziju WhatsAppa preporučuje upotreba privatnog prozora i odjavljivanje sa servisa nakon sesije.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: