Između želje i mogućnosti: Ima FIAT 500, sanja Porsche

Mnogi od nas maštaju o boljim automobilima od onih koje trenutno posedujemo, ali sve se uglavnom završi na sanjarenju.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 08.08.2017.

11:29

Između želje i mogućnosti: Ima FIAT 500, sanja Porsche
Foto: How Not to Design a Car/Facebook

Međutim, jedan vlasnik FIAT-a 500 iz Grčke, kome je san da vozi Porsche, odlučio je da nešto preduzme, a rezultate možete videti na fotografijama preuzetim sa Facebook stranice zanimljivog naziva How Not to Design a Car.
Foto: How Not to Design a Car/Facebook
Nakon modifikacije, automobil je između ostalog dobio šire pneumatike, brojne aerodinamičke dodatke, zadnje bočne otvore za vazduh i elemente dizajna Porschea 911 iz generacije 996.
Foto: How Not to Design a Car/Facebook
Iako je Porsche u poslednjih par decenija svoju proizvodnu gamu proširio sebi nesvojstvenim SUV modelima, limuzinom, pa čak i karavanom, nemački proizvođač još nije odlučio da napravi tako radikalan potez poput Aston Martina koji je pre nekoliko godina ponudio kupcima mali gradski automobil, Cygnet, zasnovan na Toyota iQ.

I nadamo se da neće ni u budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: