Nova vest
Košarka 2

2.5.2024.

14:25

Barać: Zvezda je veliki favorit

Trener Mege Marko Barać izjavio je da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj seriji polufinala plej-ofa regionalne ABA lige, ali je istakao da će njegov tim igrati dobru košarku.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu Mege u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

"Očekuje nas utakmica protiv tima, koji ima šampionske aspiracije i koji je veliki favorit. U odnosu na dosadašnji deo sezone pojačani su vrhunskim plejmejkerom Nikolom Topićem, što naš posao čini jos težim. I pored svih kadrovskih problema želimo da igramo dobru košarku, što radimo cele sezone, i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže", rekao je Barać, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Mege Stefan Miljenović je istekao da će njegova ekipa da učini sve da nadomesti izostanke povredjenih igrača.

"Očekuje nas utakmica protiv veoma jake i kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Mi smo pauzu do početka polufinalne serije iskoristili da maksimalno treniramo i iako oslabljeni povredom kapitena Uroša Plavšića i još nekoliko igrača, u utakmicu ulazimo svesnih svojih kvaliteta i nadam se da ukoliko uspemo da na teren prenesemo zamisli stručnog štaba, neće izostati dobra i kvalitetna utakmica", dodao je Miljenović.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Drugi meč izmedju Mege i Crvene zvezde je na programu sedmog maja od 20 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu