Film/TV 1

30.04.2024.

21:46

Sunovrat Kevina Spejsija u dokumentarnom filmu VIDEO

Dokumentarni serijal "Spacey Unmasked", koji ima dva dela a koji je kupio Warner Bros. Discovery, detaljno će opisati uspon i pad Kevina Spejsija.

Izvor: B92

Sunovrat Kevina Spejsija u dokumentarnom filmu VIDEO
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Hronika glumčeve karijere i optužbe za seksulano zlostavljanje protiv njega sadržaće i ekskluzivne materijale.

U Warneru se nadaju da će ovaj projekat ostvariti odličnu gledanost, a objavljen je i prvi trejler.

"Spacey Unmaske" hronološki beleži karijeru kontroverznog glumca, počevši od njegovog detinjstva, ranog uspeha na Brodveju, do statusa svetske filmske zvezde i njegovog uspona do slave, i na kraju sve do njegovog posrnuća.

Kako piše Varijeti, dokumentarni filmovi su konačno završeni i otkupio ih je Warner Bros. Discovery. Takođe, trejler obećava dubok uvid u karijeru dvostrukog oskarovca i njegov javni pad.

Serijal će uključivati ekskluzivne intervjue sa više muškaraca koji po prvi put govore o svojim iskustvima sa glumcem. Oni nisu povezani sa suđenjem Spejsiju iz 2023. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je proglašen nevinim po svim tačkama optužnice za seksualni napad.

Premijera ovog projekta bi trebalo da bude održana u Velikoj Britaniji 6. i 7. maja, a datumi američke premijere još nisu objavljeni.

Na vest o dokumentarcu, glumčev predstavnik je poslao izjavu glumca Varijetiju, koja je sledeće sadržine:

"Počastvovan sam što ću igrati u svom prvom filmu sa Warner Brothers nakon mnogo godina. Nadam se da će Akademija uzeti u obzir neke od sjajnih glumačkih izvedbi manje poznatih glumaca".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: