Zakazana još jedna licitacija oduzete robe u Nišu

Carinarnica Niš najavila je za 2. septembar prvu elektronsku licitaciju na kojoj će moći da se kupe trajno oduzeta vozila i rezervni delovi, kao i narednu 9. septembra za prodaju dragocenosti, tehnike i druge robe, saopštila je Uprava carine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2022.

15:24

Zakazana još jedna licitacija oduzete robe u Nišu
Ilustracija: Shutterstock/Gena Melendrez

Na prvoj elektronskoj licitaciji Carinarnice Niš 2. septembra fizicka i pravna lica moći će da se nadmeću za 33 putnička automobila, tri teretna vozila, jedan autobus, 12 motocikala i sedam agregata.

Rok za prijavljivanje zainteresovanih i uplatu kaucije za učešće je danas do ponoći. Licitacija 2. septembra počeće u 9.00 sati.

Naredna elektronska licitacija biće održana 9. septembra sa početkom u 10.00 časova, a moći će da se kupe dragocenosti, tehnika i druga roba.

Roba koja će biti predmet javne prodaje može se pogledati na sajtu Uprave carina, na stranici: https://licitacije.carina.rs/#/ .

Fizičko razgledanje robe zakazano je za 1. septembar u periodu od 10:00 do 14:00 časova, na adresi Miloša Obilića 115 u Gadžinom Hanu.

Opšti uslovi kao i Korisničko uputstvo takođe su dostupni na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja''.

Svi zainteresovani za učešće mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

Rok za prijavljivanje zainteresovanih i uplatu kaucije za učešće je 6. septembar do 24:00 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: