Jagodina - Društvo - B92 Lokal

Društvo

Čuvari blaga srpske tradicije VIDEO

Niko ne sluti šta se krije iza zidova kuće porodice Kostić u Nadrlju, jednom od najudaljenijih levačkih, planinskih sela. Onaj kome se ukaže prilika da u nju uđe, ima mogućnost da vidi pravo porodično blago.

Društvo ponedeljak 25.01. 15:26 Komentara: 0

Jagodina: Zbog korone bez 14. Svetosavskog pohoda planinara

Zbog pandemije virusa korone, neće biti održan tradicionalni, 14. "Svetosavski pohod" planinara Srbije stazama Crnog vrha kod Jagodine, koji se svake godine, 25. januara održava u organizaciji Planinarskog saveza Srbije i Planinarsko skijaškog kluba (PSK) "Juhor" iz Jagodine, izjavio je danas Tanjugu predsednik PSK Dušan Sudar.

Društvo nedelja 24.01. 15:51 Komentara: 0

Polovina novoinficiranih u Pomoravlju iz Jagodine

U Pomoravlju je za jedan dan, a zaključno sa 19. januarom registrovano još 46 osoba inficiranih korona virusom, najnoviji su podaci Zavoda za javno zdravlje „Pomoravlje“ u Ćupriji. U Jagodini su otkrivena 22 nova slučaja, Paraćinu i Despotovcu po 7, u Rekovcu 5, Ćupriji 3 i Svilajncu 2 nova slučaja.

Društvo četvrtak 21.01. 15:15 Komentara: 0

U Jagodini počela vakcinacija

U Domu zdravlja u Jagodini, jednom od dva predviđena punkta u gradu, danas je počel vakcinacija građana protiv virusa korone, a prednost imaju stariji i sa rizičnim bolestima, izjavio je direktor Doma zdravlja dr Darko Miletić.

Društvo sreda 20.01. 13:20 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu