Društvo 0

24.04.2024.

19:03

Uskoro pomoć od 20.000 dinara: Roditelji, obavezno popunite ovaj formular

U beogradske škole počeli su da stižu formulari koje roditelji treba da potpišu kako bi dobili po 20.000 dinara po detetu koje je đak.

Izvor: Novosti/Milica Škorić

Uskoro pomoć od 20.000 dinara: Roditelji, obavezno popunite ovaj formular
Maja Marjanovic/Shutterstock

Podeli:

Formulari su školama poslati iz Grada Beograda. Roditelji treba da napišu ime i prezime deteta, razred i odeljenje koje dete pohađa, ime i prezime jednog roditelja, datum rođenja učenika, opštinu, ulicu i kućni broj, kao i svoj broj telefona i podatke o računu na koji će biti uplaćen novac, prenose Novosti.

Podsetimo, prijavljivanje za 20.000 dinara, koje će sve beogradske porodice dobiti po detetu koje pohađa osnovnu i srednju školu, kao i za kartice za besplatan ulazak na gradske bazene tokom letnje sezone počelo je 22. aprila, kako je i najavio predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.

U svim osnovnim i srednjim školama u Beogradu od 22. aprila pa do kraja leta moći će da se prijavi za 20.000 dinara, a sve informacije građani će moći tamo da dobiju. Princip će biti isti ili sličan kao kada su se prijavljivali za pomoć koju je država davala. Daće svoje podatke i brojeve računa na koje će tokom septembra novac biti uplaćen.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: