U Nišavskom okrugu pojačan rad inspekcijskih službi

Na sastanku u Nišavskom upravnom okrugu dogovoreno je da se, zbog aktuelne epidemiološke situacije, pojača zajednički nadzor i koordinisani rad inspekcijskih službi i drugih ovlašćenih uprava i institucija na teritoriji Nišavskog okruga.

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2021.

09:57

U Nišavskom okrugu pojačan rad inspekcijskih službi
Foto: Depositphotos/stoyanh

Sastanku su, pored predstavnika republičkih inspekcijskih službi, prisustvovali i nadležni u Komunalnoj miliciji Grada Niša, Poreske uprave u Nišu, Gradske saobraćajne inspekcije, komunalnih inspekcija gradskih opština i opštinskih uprava jedinica lokalnih samouprava, prenosi Gradski Portal 018.

Svi će koordinisano i zajedničkim snagama, prema nedeljnom planu, kontrolisati ugostiteljske objekte, javni saobraćaj, sportske centre, trgovinske lance i maloprodajne objekte.

"Pozivam građane na odgovornost prema sebi, svojim bližnjima i sugrađanima i apelujem na svest o važnosti vakcina i poštovanja propisanih mera zaštite. Brojke vrtoglavo rastu i to je jedini način da dobijemo bitku protiv korone", poručio je na sastanku načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: