Komunalna milicija čisti sneg ispred zdravstvenih ustanova FOTO

Komunalna milicija Grada Beograda i danas učestvuje u uklanjanju snega ispred zdravstvenih ustanova, kako bi očistili prilaze lokacijama koje su Beograđanima od velikog značaja, izjavio je danas vršilac dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivan Divac.

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2021.

18:00

Komunalna milicija čisti sneg ispred zdravstvenih ustanova FOTO
Foto: Beoinfo

Komunalni milicajci sneg uklanjaju ispred KBC Dragiša Mišović, KBC Bežanijska kosa, KBC Zvezdara, Univerzitetske dečje klinike Tiršova, a ove godine taj posao se obavlja i ispred kovid ambulanti.

"Na terenu su sve raspoložive patrole, koje uporedo sa svojim redovnim zadacima, zajedno sa gradskim komunalnim preduzećima uklanjaju sneg", rekao je Divac, a saopštio Beoinfo.
Foto: Beoinfo
Kako je precizirao, na terenu je deset ekipa Komunalne milicije, koje po potrebi menjaju lokacije i naglasio da će ekipe biti na raspolaganju i narednih dana ukoliko bude bilo potrebe.

"Veoma nam je važno da u svakom trenutku budemo na usluzi sugrađanima i pružimo im pomoć uvek kada im je to potrebno", istakao je Divac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: