Dodela MTV nagrada obara rekorde

Jučerašnja dodela MTV nagrada u Los Anđelesu, oborila je rekord u gledanosti

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2011.

12:36

Default images

Jučerašnju dodelu MTV muzičkih video nagrada, na kojoj je Bijonse (Beyonce) otkrila da je trudna, a Lejdi Gaga (Lady Gaga) je nastupila kao muškarac, gledalo je 12,4 miliona ljudi.

Prošlogodišnju ceremoniju dodele nagrada, na kojoj se Lejdi Gaga pojavila u haljini od mesa, pratilo je 11,4 miliona gledalaca što je najveći uspeh u gledanosti od 2002. godine, prenosi Rojters.

Iz MTV-ja je rečeno da je oko 8,5 miliona ljudi koji su pratili ceremoniju dodele nagrada, bili starosne dobi od 12 do 34 godine, što ovaj šou čini najgledanijim televizijskim prenosom svih vremena u toj starosnoj grupi.

Keti Peri (Katy Perry) i Adel osvojile su najviše nagrada - svaka po tri, ali je Bijonse, prema kritikama američkih medija, bila zvezda večeri.

Organizatori ove ceremonije rekli su da su šetnja po crvenom tepihu i intervjui poznatih pre početka šoua, takođe imali dobar odziv u gledanosti. Pred ceremoniju je pratilo 7.3 miliona gledalaca što je za 16 procenata više u odnosu na prošlu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: