Kultura

Nedelja, 20.03.2022.

16:41

Spilberg rekao šta misli o seriji "Squid game"

Stiven Spilberg smatra da je korejska serija "Squid Game" "promenila pravila igre" u industriji i za to se zahvalio izvršnom direktoru Netfliksa.

Izvor: B92

Spilberg rekao šta misli o seriji
Foto: Profimedia

"Nekada davno domaće zvezde privlačile su publiku da pogleda filmove, a danas nepoznati ljudi mogu biti zvezde cele mini serije, mogu biti u filmovima", rekao je on na panelu povodom dodele Nagrada Udruženja producenata.

Spilberg, koji je ove godine nominovan kao producent mjuzikla "Priča sa zapadne strane" dodao je da međunarodno tržište i dalje zahteva poznate zvezde.

U panel diskusiji učestvovao je i producent filma "Being the Ricardos" Tod Blek, koji je u svom filmu, pored velikih zvezda Nikol Kidman i Havijera Bardema takođe uvrstio i manje poznate glumce i glumice.

"Interesatno je da možete da mešate ansambl. Divno je biti u stanju da kažete: imaću zvezdu u manjoj ulozi. Imaću nekoga nepoznatog u glavnoj ulozi", rekao je Blek, dodajući da će u devet od deset slučajeva, ukoliko je scenario dovoljno dobar, to biti uspešno.

Reditelj takođe je prisustvovao dodeli nagrada Udruženja filmskih producenata i ispričao novinarima da još radi na postavci scenarija za drugu sezonu.

"Biće još odličnih igara, to je sve što mogu reći. Još mozgam i prikupljam ideje za 2. sezonu. Još nisam ni počeo da pišem", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: