Kultura

Petak, 17.02.2023.

12:16

Snima se novi rimejk serije "Breaking Bad"

Jedna od najboljih serija svih vremena "Breaking Bad" mogla bi da dobije novu verziju, ali neće biti u američkoj produkciji, već u korejskoj. Kako piše Comicbook, AMC-ova popularna serija s Brajanom Kranstonom i Aronom Paulom u glavnim ulogama dobiće svoje korejsko izdanje i režiraće je Li Čang Jeol.

Izvor: index.hr

Snima se novi rimejk serije
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Korejska verzija ove serije trebalo bi da ima četiri sezone, dakle trajaće jednu sezonu manje od originalne verzije, a za sada se još uvek ne zna ko će glumiti glavne likove.

Već se snimao rimejk ove serije

Zanimljivo je spomenuti kako ovo nije prvi put da "Breaking Bad" dobija rimejk u drugoj zemlji. Još 2014. godine Kolumbijci su napravili telenovelu "Metastasis" koja se prikazivala u 62 epizode i koja je bila pokušaj rimejka istoimene serije. Serija je imala vrlo mali budžet, ali kritika baš nije mazila kolumbijsku verziju i dobila je vrlo nisku ocenu 2.4/10 na IMDB-u.

Možda će korejska verzija biti bolja, ipak su napravili sjajan posao sa serijama kao što su "Squid Game" i korejska verzija "La Case de Papel".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: