Bend Rage Against the Machine otkazao koncert u Zagrebu: Fanovi iz regiona ipak neće moći da ih čuju

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve evropske i britanske datume turneje "Public Service Announcement", time i zagrebački koncert planiran 17. septembra ove godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

21:38

Bend Rage Against the Machine otkazao koncert u Zagrebu: Fanovi iz regiona ipak neće moći da ih čuju
Foto: Profimedia

"Prema lekarskim preporukama, Zak de la Roša je obavešten da se britanski i evropski deo turneje Rage Against The Machine, u avgustu i septembru 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. avgusta, a zatim se Zak mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Evropi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno videti. Obratite se prodajnom mestu za povrat novca za sve naše koncerte. Bred, Tim, Tom & Zak", saopštili su momci iz benda.

Otkazani su svi evropski (i britanski) datumi. Osim Zagreba, otkazani su i već pomeran koncert u Beu, Krakov i Prag, otkazana su tri britanska datuma te Pariz, Antverpen, Hanover, Cirih, Malaga i Madrid. Za sada nije poznato da li će biti nove turneje, no američki deo turneje koji je planiran za početak 2023. zasad ide prema planu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: