Četvrtak, 18.09.2014.

13:03

Mašinskim uljem na prostorije SNDS

Ulazni prostor i fasada zgrade Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Trebinje osvanuo je poliven mašinskim uljem, prenose "Nezavisne novine".

Izvor: Tanjug

Default images

Iz gradskog Centra javne bezbednosti potvrđeno je da su jutros primili prijavu i da je u toku istraga ovog slučaja, navodi banjalučki dnevnik i dodaje da se pretpostavlja da su sve detalje incidenta u jeku predizborne kampanje zabeležile kamere postavljene na okolnim objektima.

Za sada ni policija, ni predstavnici SNSD-a nisu želeli da komentarišu incident, jedino je portparol GO SNSD-a Predrag Škoro naveo da su, nakon jučerašnjeg sličnog scenarija kada su mašinskim uljem polivani bilbordi njihove stranke i cepani predizborni plakati, trebinjski socijaldemokrati "zatečeni ovakvim vandalizmom".

Škoro kaže da građani Trebinja i Hercegovine odavno prepoznaju ovakvu politiku kojoj, zajedno sa najbližim saradnicima trebinjskog gradonačelnika, sve više okreću leđa i pridružuju se socijaldemokratima koji, kako kaže, "mirno i civilizovano nastavljaju da rade za dobrobit Republike Srpske i Trebinja".

Iako su i prolaznici koji su se kretali Svetosavskom ulicom komentarisali da je to "bruka i sramota" za grad kakav je Trebinje, Škoro je pozvao sve aktiviste SNSD-a da ne nasedaju na ovakve provokacije i da u civilizovanom tonu nastave izbornu kampanju.

Opšti izbori u BiH biće održani 12. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: