Hronika 0

16.06.2024.

17:12

Težak sudar "poršea" i "opela" u Čačku: Svuda po putu rasuti delovi vozila FOTO

Tokom popodnevnih sati na Bulevaru Tanaska Rajića u Čačku došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se silovito sudarili porše i opel.

Izvor: RINA

Težak sudar "poršea" i "opela" u Čačku: Svuda po putu rasuti delovi vozila FOTO
RINA

Podeli:

Vozač opela je zadobio teže telesne povrede i vozilom Hitne pomoći prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku.

"Na putu je što bi se reklo "srča do kolena". Delovi automobila svuda su rasuti po putu, od siline udara poršeu je otpao točak i otkrljao se pored kola", kaže za RINU jedan od očevidaca.

RINA

Još uvek nije poznat tačan i zvaničan uzrok ove saobraćajna nezgoda, a za sada se samo pretpostavlja da je u pitanju neprilogođena brzina jednog i nepoštovanje saobraćajnih propisa drugog vozača.

Daljom istragom i nakon izvršenog uviđaja biće poznate tačne okolnosti pod kojima je došlo do ovog sudara.

RINA

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Upućen važan apel svim Beograđanima

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je apel svim građanima, s obzirom na to da se nalazimo u periodu sa izuzetno visokom dnevnom temperaturom vazduha, da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda.

8:14

12.7.2024.

1 d

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

13 h

Podeli: