Petak, 27.04.2018.

17:03

Najsavremenije školovanje za buduće IT stručnjake

Ako želite da savladate tražene veštine koje će vam obezbediti uspešnu karijeru, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy čiji polaznici već godinama unazad sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

Izvor: B92

Najsavremenije školovanje za buduće IT stručnjake
Foto: Promo

ITAcademy je međunarodna škola za edukaciju i informatiku koja pruža jednogodišnje školovanje za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz konstantnu podršku priznatih stručnjaka.

ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije: Microsoft, Adobe i Apple. Zahvaljujući sistemu učenja na daljinu, ITAcademy pruža profesionalnu obuku polaznicima iz više od 120 zemalja sveta.

Diplome i sertifikati prestižnih svetskih institucija

Za kvalitet obrazovanja na ITAcademy garantuju diplome i sertifikati najvećih institucija u oblasti IT-ja.

Po završetku školovanja polaznici imaju mogućnost da steknu sertifikate i diplome koje dodeljuju Cambridge University, Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute i drugi.

Pored sertifikata prestižnih svetskih kompanija, polaznici dobijaju i ITAcademy sertifikat, koji otvara put za najplaćenije poslove u zemlji i inostranstvu.

Za visoku stručnost iz najtraženijih IT oblasti

Nastava na ITAcademy izvodi se na šest odseka, što polaznicima omogućava da se opredele za oblast koja ih najviše privlači: programiranje, dizajn i multimediju, administraciju, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Školovanje na svakom odseku traje 12 meseci, i podeljeno je u dva semestra. Za efikasnost u učenju i ubrzano sticanje znanja zaslužna je arhitektura saznanja, specijalna metoda lakog i brzog učenja koja na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže usvajanje novih informacija i mogućnost da se za samo 12 meseci steknu veštine za koje bi inače bilo potrebno 3 ili 4 godine.
Foto: Promo
Najmodernija tehnologija za uspešno školovanje preko interneta

Svoj internacionalni status ITAcademy ostvaruje prisustvom u nekoliko evropskih zemalja, ali i naprednim sistemom školovanja na daljinu koji omogućava svakom polazniku da pohađa nastavu preko interneta i stiče znanja iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

Polaznici koji uče putem sistema školovanja na daljinu prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima, kao da su u učionici. Ovim sistemom nastave svaki polaznik koji predavanja prati od kuće ili sa posla može biti siguran da dobija isti nivo znanja kao i polaznici koji dolaze u učionicu.

Doživotno školovanje po ceni jednogodišnjeg programa

Relevantna znanja u svetu IT-ja neretko se menjaju svakih 6 meseci, a poslovne pozicije za koje se polaznici ITAcademy školuju zahtevaju doživotno profesionalno usavršavanje.

Zbog toga je svima koji završe školovanje na ITAcademy omogućeno da nastave sa usavršavanjem kad god se u programu pojavi nova verzija softvera za koji su slušali nastavu. Ova mogućnost može se iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina i važi za bilo koji odsek na ITAcademy.

Šta još dobijaju polaznici ITAcademy?

Sa željom da ih afirmiše u vrhunske stručnjake i svoje najbolje ambasadore, ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje posebne pogodnosti u sklopu školovanja.

Polaznici ITAcademy imaju priliku da iskuse nešto potpuno revolucionarno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima – učenje i praćenje nastave preko ITAcademy Android i iOS aplikacije. Uz pomoć aplikacije polaznici mogu da prate predavanja, upravljaju kursevima, pristupaju lekcijama i multimedijalnim sadržajima, rešavaju testove, komuniciraju sa predavačima i organizuju svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Tu je i LINK Apprentice Internship Program u okviru koga svaki polaznik ima priliku da odmah nakon školovanja stekne radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine kroz rad u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group.

Polaznici dobijaju poseban paket veština koje će im koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri. U pitanju je Personal Development Program, koji omogućava sticanje transverzalnih veština komunikacije, timskog rada, analitičnosti i samopouzdanja.

Da bi školovanje bilo zanimljivije i bogatije, polaznici dobijaju pristup prvoj edukativnoj online televiziji na ovim prostorima – LINKeduTV. Ova jedinstvena internet-televizija ima 12 obrazovnih kanala na kojima su dostupna predavanja iz različitih oblasti, edukativni video-materijali, intervjui sa stručnjacima iz najrazličitijih sfera, ali i tutorijali i interaktivni sadržaji vezani za najpopularnije IT teme.

Uz sve ovo, treba istaći i to da se nastava na ITAcademy odvija u najsavremenijim učionicama, po visokim standardima 5 vodećih svetskih univerziteta, na originalnim programima i da svršeni polaznici dobijaju podršku Centra za razvoj karijere u pronalaženju posla, što sve zajedno predstavlja ozbiljnu garanciju kad je reč o njihovom zaposlenju i uspehu u karijeri.

Pravo vreme za vašu IT karijeru je – upravo sada

Do kvalitetnog i profitabilnog znanja iz IT oblasti nikada nije bilo lakše doći. Prolećni upisni rok na ITAcademy za generaciju 2018/2019. je u toku, a ukoliko se prijavite sada, sve pogodnosti koje nudi školovanje na ovoj prestižnoj međunarodnoj instituciji možete dobiti po znatno sniženim cenama. Zakoračite u svet IT-ja na ITAcademy.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: