Tehnopolis

Petak, 03.07.2015.

17:13

Nintendo zbunjuje izjavama o predstojećoj NX konzoli

Nintendo je objavio da će svoju novu gaming platformu, Nintendo NX, prikazati tek 2016 godine kao i da neće pričati o njoj tokom ove.

Izvor: B92

Default images
Beta/ AP Photo/Shizuo Kambayashi

Međutim, u jubilarnom 75. susretu vlasnika deonica Nintenda, predsednik kompanije, Satoru Iwata, ipak je rekao ponešto o novoj konzoli.

“Danas neću reći ništa novo o NX, ali uzimajući u obzir kako je prošlo lansiranje Nintendo 3DS i Wii U i njihov slab progres kao i nemogućnost da prikupimo dovoljno podrške od izdavača softvera, planiramo da NX ponudimo kroz “Nintendoliko” rešenje. Hvala vam što razumete da ispitujemo raznorazne opcije i mogućnosti kako bismo izbegli sve što se dogodilo sa sistemima prošle generacije”.

Ukoliko ste ostali zbunjeni rečenim, to nije zbog prevoda (možda ne u potpunosti), slično su reagovali i svi prisutni kao i svetska javnost. Šta je konkretno “Nintendoliko rešenje” ostaje da se vidi. Šire govoreći, Iwata je rekao da će pokušati da izbegnu sve greške koje su napravili sa Wii U platformom. Kako će to izgledati u praksi, ostaje da se vidi.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: