Kultura

Utorak, 11.03.2014.

09:59

Predavanje „VFX zanimanje sadašnjosti“

Spring Onion studio i VFX Trening centar organizuju predavanje na temu „VFX zanimanje sadašnjosti“ u sredu 12. marta sa početkom u 18h u prostorijama škole (Južni Bulevar 20).

Izvor: B92

Default images

Jedan od vodećih studija u regionu za animaciju i post – produkciju Spring Onion organizuju predavanje na temu "VFX zanimanje sadašnjosti". Svi koji se interesuju za vizuelne efekte imaće priliku da saznaju kako da zakorače u ovu profesiju, koji su najbolji načini edukacije...

Učesnici predavanja su predavači Spring Onion VFX Trening centra, kao i osnivači studija za animaciju i post-produkciju Spring Onion,
Ivan Pavlović i Kostadin Martić.

Ulaz je slobodan! Zbog ograničenog broja mesta obavezna je prijava na mejl school@springonion.rs ili na telefon 060 72 606 70.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: