Kultura

Subota, 04.01.2014.

14:11

Vodimo vas na novogodišnju igranku

VIS Limunada vas poziva da se nakon novogodišnjeg šiza zajedno opustite na prvoj subotnjoj igranci i koncertu u ovoj godini, 4. januara 2014. od 22:00h u Kulturnom centru Grad.

Izvor: B92

Default images

Elegancija mediteranskih riviera i šlagera festivala, uzbuđenja rane rock i beat muzike zagrejaće ovo zimsko veče. Pre koncerta muziku za vas c'e birati DJ duet Šlageri Beograd, a posle koncerta Cheap Souls.

VIS Limunada plovi kroz period kasnih pedesetih i ranih šezdesetih godina XX veka. Nastupima oživljava atmosferu evropskih festivala i rivijera, ovekovečenu filmovima poput "La Dolce Vita", "Bonjour Tistesse" i "Ljubav i moda".

PROČITAJTE: Šlager renesansa, VIS Limunada

Uzbuđenje šlager, rane rock i beat muzike prožima melodramatic(nost omladinskih igranki. Kombinovanjem žanrova i pevanjem na raznim jezicima svoje muzic(ko opredeljene naziva Stari val.

Cena ulaznice košta 200 dinara, a B92 i KC Grad vam poklanjaju 2x2 karte. Dakle, ukoliko ste se odmorili od novogodišnjeg ludila i spremni ste da uđete u novo, razigrano muzičko šarenilo, prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona. U subjektu poruke obavezno upišite NOVOGODIŠNJA IGRANKA.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, a njihova imena (+1) biće na spisku gostiju KC Grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: