Kultura

Ponedeljak, 14.11.2011.

09:41

Počinje festival B-Link 2011

Novo izdanje festivala novih komunikacija B-link 2011. zvanično počinje danas, 14. novembra, u 20 časova u KC Grad u Beogradu.

Izvor: PR

Default images

Svake godine, B-Link okuplja sve entuzijaste, zaljubljenika u nove tehnologije, internet aktiviste, marketinške stručnjake, one koji imaju šta da kažu, ali i one koji umeju da uzvrate, otvarajući razna pitanja koja imaju zajedničku polaznu tačku – komunikaciju.

Kako to i priliči jednoj beogradskom festivalu, B-link je mesto na kojem se sklapaju nove veze, poznanstva i poslovi, saopštili su organizatori povodom otvaranja festivala.

Ove godine UK Parobrod, KC Grad, Dom Omladine Beograd i O3ONE su četiri lokacije kojima će se ove godine odvijati ceo program.

Fokus ovogodišnjeg festivala biće kao i do sada na novim komunikacijama i tehnologijama kao i onim mestima gde iste nalaze najkreativniju primenu, a organizatori su najavili sledeće teme i diskusije:

Steve Jobs – Jednostavnost kao ultimativna kompleksnost.
Gledaj me pravo u monitor!
Kako na socijalnim mrežama da upadnem u reč?
Ko se boji cloud-a još? / Kako živeti od besplatnog?
Androidi su među nama.
Da li imaš sagovornika?
Čipom ću te, čipom ćeš me…
Kad čujem cvkut ptica pomislim „gotta re-tweet, gotta re-tweet!“
Brzim protokom u svet – Beograd 2020
Plati drugar! – Da li je Srbija stvarno spremna za sistem plaćanja i zarade putem interneta?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: