Ponedeljak, 19.08.2013.

07:24

U udesu teže povređen biciklista

Muškarac, star oko 62 godine, biciklista, teže je povređen u udesu kod Bubanj Potoka, u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Default images

Muškarac je sinoć oko 20.20 zadobio potres mozga, oguljotine po licu i poglavini, razderotinu potkolenice sa pucanjem tetive mišića zadnje lože, rekla je Macura i dodala da je prevezen na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra.

Udes se dogodio na mestu koje je od pijace u Bubanj Potoku udaljeno 200 metara u pravcu prema Resniku, objasnila je Macura.

Hitna pomoć je na manifestaciji "Bir fest" na Ušću obavila šest intervencija, a jedna osoba je prevezena na VMA, jer je bila u alkoholisanom stanju, kazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 104 intervencije, od kojih 15 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, navela je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 216 intervencija, od kojih 50 na javnim mestima, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: