Kultura

Ponedeljak, 07.05.2012.

15:04

Boris Kovač gostovao u "Kul Satu"

Pred početak 17. po redu festivala Ring Ring koji 11. maja počinje u Beogradu, u emisiji Kul Satu radija B92 gostovao je Boris Kovač koji će svojim koncertom otvoriti festival.

Izvor: B92

Default images

Na korak od punoletstva, i ovog maja festival Ring Ring će publici predstaviti najzanimljivije grupe i autore iz celog sveta, a naš proslavljeni kompozitor i muzičar Boris Kovač otvara festival, nastupom njegovog novog kvarteta Ultima Armonia.

“Desilo se da u poslednjih 15 meseci imam četiri koncerta u Beogradu i to sa četiri različita projekta“, rekao je Boris Kovač.

“Na otvaranju Ring Ring-a prvi put posle 25 godina, sviram ponovo sa Stevanom Kovačem Tickmayerom a sviramo ono što smo oduvek želeli - improvizacije. Nije to ništa teško i avangardno, jednostavno muzika koja nastaje na licu mesta, jedno lepo iskustvo za muzičke sladokusce”, dodao je Kovač.

Osim programa predstojećeg Ring Ringa, u Kul Satu predstavljen je repertoar SNP-a, novo ostvarenje Tima Bartona, film “Mračne Senke“, kao i dokumentarni film Marka Cvejića “Podunavske Švabe“

Celu emisiju možete poslusati na b92.fm kanalu Kul Sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: