Kultura

Nedelja, 13.11.2011.

13:10

Konkurs za 12. KEF

Kulturni centar Rex i Rekonstrukcija Ženski fond su raspisali konkurs za 12. sajam kratke elektronske forme- KEF, čija je ovogodišnja tema ,,Švorc”.

Izvor: PR

Default images

Zahtev ovogodišnjeg konkursa je da učesnice/učesnici stražuju žensku stranu krize i besparice (što ne znači da kao autori ne mogu da učestvuju i muškarci).

Radovi bi trebalo da u 30 sekundi prikažu kako se u nastaloj i produženoj krizi snalaze žene, na koje redovno pada i najveći teret restrikcija i nemaštine, kaže se u saopštenju.

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni na internet i prijavljeni organizatorima do 25. novembra, biće prikazani na izložbama i festivalima ženskog stvaralaštva u zemlji i regionu.

Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti i mejlom, preko adrese rekonstrukt@kef.rs ili na forumu sajta kef.rs .

Specijalni žiri (Čarna Radoičić, filmska rediteljka, Nebojša Milikić (KC Rex), Aleksandar Bobić, pejzažni arhitekta i umetnik) će najboljim radovima dodeliti tri nagrade – kupovinu tehničke opreme u vrednosti od 30.000, 20.000 i 10.000 dinara.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane učesnike i učesnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: