Srbija

Utorak, 27.11.2007.

15:35

Prodaju se nekretnine Jugoeksporta

Agencija za privatizaciju sutra će ponuditi deo imovine Jugoeksporta u stečaju, po početnoj ceni od 333 miliona dinara.

Izvor: Beta

Default images

Na licitaciji će biti ponudjen poslovni prostor Jugoeksport sistema (Yes Yugoexport Sistem) u Knez Mihailovoj 10 po početnoj ceni od 271,37 miliona dinara, lokali u Bulevaru kralja Aleksandra 330 po početnoj ceni od 21,42 miliona dinara i u tržnom centru Staklenac na Trgu Republike po ceni od 4,29 miliona dinara.

Potencijalni kupci će moći da se nadmeću i za Jugoeksportovu kuću na Zlatiboru, čija je početna cena 22,36 miliona dinara i poslovni prostor u Valjevu, sa početniom cenom od 14,12 miliona dinara.

Agencija na privatizaciju će sutra ponuditi na prodaju i imovinu još 10 preduzeća u stečaju.

To su Sporstar i Institut za novinarstvo iz Beograda, Dib iz Knjaževca, FA Zvezda iz Kovina, preduzeće Korzo iz Rume, prijepoljska firma Limka, Prokuplje projekt, niška firma "Djuka Dinić", Trgokop iz Dimitrovgrada i Šljunkara iz Doljevca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

1 d

Podeli: