Aktuelno 2

18.06.2024.

17:07

U jeku priča o razvodu, on viđen sa bivšom FOTO

U jeku glasina o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, glumac je dodatno pogrejao sumnje provodeći Dan očeva u društvu svoje bivše supruge Dženifer Garner.

Izvor: B92.net

U jeku priča o razvodu, on viđen sa bivšom FOTO
Profimedia

Podeli:

Paparaci su glumicu u nedelju uhvatili kako ide kod svog bivšeg, u opuštenom izdanju, sa kačketom i tamnim naočarima, a nakon što je posetila Afleka, on ju je odvezao kući.

Možda vas zanima

Page Six takođe piše da Lopezova nije bila sa njima, ali je u objavi na Instagramu svog supruga nazvala "herojem". Naime ona je povodom Dana očeva objavila njegovu fotografiju iz 2001. godine kada je glumio u filmu Pearl Harbor.

Profimedia

Podsećanja radi, Džej-Lo ima blizance Maksa i Emu sa bivšim mužem Markom Antonijem, dok Aflek i Garner troje dece - Vajolet, Serafinu i Semjuela.

Garnerova je nedavno fotografisana u društvu Benove majke kada su bivši supružnici zajedno stigli na utakmicu svog sina Semjuela, a glumica se obradovala što vidi bivšu svekrvu.

Možda vas zanima

Svi su se zajedno smejali i sudeći prema fotografijama uživali u ovom danu. U jednom trenutku, Garnerova i Benova majka su se i zagrlile.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: