Gejming 1

18.06.2024.

13:10

Pokušala da u grudnjaku prošvercuje 350 Nintendo Switch igara

Zahvaljujući vrednim carincima, sprečen je pokušaj krijumčarenja video igara u kontinentalnu Kinu.

Izvor: Bug

Pokušala da u grudnjaku prošvercuje 350 Nintendo Switch igara
robtek / Shutterstock.com

Podeli:

Iz Kine nam stiže jedna svakako nesvakidašnja vest, kao stvorena za rubriku "Verovali ili ne". Tačnije, s granične kontrolne tačke Liantang (Guangdong), koja je pre par dana bila poprište komičnog pokušaja krijumčarenja.

Naime, kako prenosi kanadski portal Tom's Hardware, nepoznata putnica je u kontinentalnu Kinu pokušala da prošvercuje čak 350 igara za Nintendo Switch, a koje je ingeniozno sakrila u grudnjaku. Međutim, dotična očigledno nije računala na posvećenost carinika koji su spremno uočili njeno nervozno držanje i neobično bujno poprsje pa su je odlučno izdvojili radi detaljnije inspekcije koja joj je pomrsila planove.

Pored toga što su pomenute video igre (inače vredne desetak hiljada dolara), naravno, konfiskovane, mlada dama najverovatnije ipak neće završiti iza rešetaka. Umesto toga, po svoj prilici moraće samo da plati novčanu kaznu koja neće premašivati trostruki iznos carine koju bi morala da plati da nije probala da ih prošvercuje.

Nažalost, nije poznato o kojim tačno Nintendo Switch igrama se radi.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: