Sreda, 11.09.2019.

08:34

Kitarović osudila pretnje Pupovcu

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila pretnje lideru SDSS-a Miloradu Pupovcu, ispisane na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje.

Izvor: Tanjug

Kitarović osudila pretnje Pupovcu
Screenshot/B92

Ona je od policije zatražila da utvrdi ko stoji iza poslednjih incidenata.

"Osuđujem svaki govor mržnje, a od policije tražim da istraži i utvrdi ko i zašto stoji iza poslednjih incidenata", poručila je kratko Grabar Kitarović, prenosi Hina.

Policijska uprava u Zadru dobila je u ponedeljak ujutro dojavu da su na putu na ulazu u selo Ceranje Donje ispisani uvredljivi grafiti.

Preko ploče s imenom sela ispisan je grafit "Ubi Srbina", a u blizini table na jednom stubu je bio zalepljen plakat sa Pupovčevom fotografijom i tekstom: "Teror velikosrpskoga ludaka nad celom Hrvatskom posledica je bolesne Plenkovićeve politike isterivanja ekstremizma, klerofašizma i nacionalizma iz HDZ-a i Hrvatske".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: