Ponedeljak, 23.05.2016.

01:00

Leto pred vratima: Sunčano i toplo, do 30 stepeni

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo vreme, s jutarnjom temperaturom od osam do 17 stepeni i najvišom dnevnom od 26 do 30, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Leto pred vratima: Sunčano i toplo, do 30 stepeni
Thinkstock

Krajem dana i tokom noći se na severu zemlje očekuje naoblačenje, mestimično s kišom ili pljuskovima s grmljavinom.

Duvaće slab do umeren vetar, južnih pravaca.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Jutarnja temperatura biće oko 16, najviša dnevna oko 29 stepeni. Tokom noći će doći do postepenog naoblačenja. Vetar će biti slab, južnih pravaca.

U utorak i sredu u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U četvrtak će biti malo toplije, na severozapadu suvo, u ostalim predelima posle podne s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Od petka se očekuje pretežno sunčano i toplije vreme.

Pogoršanje biometeoroloških prilika imaće nepovolјan uticaj na sve osetlјive osobe, pa im se savetuje da smanje uobičajene aktivnosti i poštuju savete lekara. Srčani i psihički bolesnici, kao i astmatičari biće posebno osetlјivi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: