Nedelja, 20.02.2022.

22:59

Prvi rezultati izbora u Banjaluci; SNSD slavi

Građani Banjaluke su birali članove saveta mesnih zajednica. Na ove izbore izašlo je više od 20 odsto prijavljenih birača, što je duplo više nego 2017. godine.

Izvor: Novosti

Prvi rezultati izbora u Banjaluci; SNSD slavi
Foto: Depositphotos/aliceinwonderland2020

Prvi rezultati izbora u Banjaluci idu u korist SNSD čiji je lider Milorad Dodik.

"Velika pobeda Gradskog odbora SNSD Banja Luka i koalicije na izborima za savete mesnih zajednica. Od pristiglih rezultata u izborni štab iz 44 mesne zajednice, naša lista je pobedila u 33 u koje spadaju one najveće gradske mesne zajednice: Starčevica, Lazarevo, Lauš, Centar, Bulevar, Rosulje, Obilićevo, Paprikovac, kao i seoske: Gornja i Donja Piskavica, Krupa na Vrbasu, Potkozarje, Verići, Dragočaj", saopštila je Snježana Novaković Bursać iz te stranke. Oglasio se i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

"Prema prvim rezultatima, lista "Za naša naselja" odnela je pobedu u sljedećim mjesnim zajednicama: Petrićevac, Kočićev Vijenac, Šargovac, Drakulić, Priječani, Česma, Kola, Bistrica, Mišin Han, Čokorska Polja, Kmećani, Motike. Za nas je ovo veliki uspeh, s obzirom na činjenicu da smo na prošlim izborima za Savet MZ odneli pobedu u samo jednoj mesnoj zajednici. Nastavljamo dalje i čekamo rezultate sa ostalih biračkih mesta", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: