Ukradena kutija sa novcem humanitarki u Nišu, epilog ipak srećan VIDEO

Humanitarki iz Niša Marini Adamović ukradena je kutija sa pomoći za decu obobelu od raka kada je došla da novac preda u banku.

Izvor: B92

Utorak, 14.07.2020.

20:31

Ukradena kutija sa novcem humanitarki u Nišu, epilog ipak srećan VIDEO
Printskrin: TV B92

Kako je rekla za televiziju B92 njoj se pred bankom obratio muškarac koji se čudno ponašao, a pitao ju je koliko je sati.

"Osećala sam se sigurno jer su mi prišli radnici banke, međutim, tada sam videla da kutije sa novcem nema", rekla je Adamović.

Mnogi građani preko društvenih mreža pružili su podrški Adamovićevoj koja se godinama bavi humanitarnim radom, a i sama se teško kreće jer je osoba sa invaliditetom.

Međutim, među porukama podrške pojavila se i jedna u kojoj anonimna porodica navodi da upućuje donacija od 10.000 dinara zbog priče koja je ganula ljude.

"Jedna ženska osoba, meni sasvim nepoznata, ne znam o kome se radi. Muž i žena su se dogovorili da nadoknade nekako tu štetu. Bezmerno im hvala", poručila je ona.

Krađa se dogodila u centru Niša gde ima puno kamera, pa se očekuje da će lopov ubrzo biti pronađen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: