Utorak, 02.06.2020.

14:28

Tužilaštvo traži od Jurića dokaze o političaru pedofilu; "Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija"

Više javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i pozvalo Igora Jurića da povodom navoda koje je izneo u medijima iznese bliže podatke.

Izvor: B92

Tužilaštvo traži od Jurića dokaze o političaru pedofilu;
Printskrin/TV Prva

Tužilaštvo je tražilo podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog javnog tužilaštva, prenose mediji.

Igor Jurić prvi put izašao u javnost pre oko tri meseca i saopštio da poseduje informacije o moćnicima koji su pedofili, a gostujući u Jutarnjem programu na TV Prvoj precizirao je da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar. Igor Jurić, prvi čovek Fondacije "Tijana Jurić", oglasio se nakon što je objavljena vest da je pozvan u Više javno tužilaštvo u Beogradu da iznese svoja saznanja o političaru pedofilu o kom se tri meseca govori u medijima.

"Da, tačno je da sam pozvan u Više tužilaštvo. Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija pre nego što se sve i desilo", rekao je kratko Jurić za "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Podeli: