Džudža isključen iz SDA Sandžaka

Ogranak Stranke demokratske akcije Sandžaka iz Tutina doneo je odluku kojom je dosadašnjeg člana Glavnog odbora Esada Džudža isključio iz članstva ove partije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.01.2020.

13:35

Džudža isključen iz SDA Sandžaka

U saopštenju objavljenom na sajtu stranke navodi se da je Džudžo "delovao suprotno statutu i programu SDA Sandžaka, odlukama organa, kao i Kodeksu ponašanja izabranih, imenovanih i postavljenih predstavnika stranke na javnim funkcijama".

"Iz tih razloga Ogranak SDA Sandžaka za Tutin na danas održanoj sednici izrekao je Džudžu disciplinsku meru iz člana 20. stav 5. – isključenje iz članstva", navodi se u saopštenju.

Džudžo, diplomirani sociolog iz Tutina, krajem juna prošle godine smenjen je s mesta predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV).

U javnosti se pre dva meseca pojavila informacija da bi jedna od učesnica predstojećih lokalnih izbora u Tutinu mogla da bude i Grupa građana koja bi okupila nekoliko poznatih političara iz ove opštine, a pojedini sandžački portali su naveli da je upravo Džudžo jedan od njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: