"Medveđa je bila, ostaje i uvek će biti srpska" FOTO

Predsednik Aleksandar Vučić je danas, povodom pretnji iz Prištine, poručio da će Medveđa i Sijarinska banja, koje će obići tokom dana, "ostati Srbija".

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

11:47

Tanjug/Zoran Žestiæ

Vučić je i tokom posete Bojniku iskoristio priliku da, kao što je to uradio u Vlasotincu, poruči građanima da ne brinu povodom pretnji Prištine. "Slušam priče iz Prištine. Medveđa i Sijarinska banja su, naravno, Srbija bili i Srbija ostaju i uvek će biti. Tu ulažemo veliki novac i ulagaćemo i ubuduće", naglasio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da nema potrebu da nekome odgovara na pretnje svaki dan i da se stalno nešto pravda, već da je bitno da će rezultat na kraju biti na našoj strani.
Tanjug/Zoran Žestiæ
Kako je rekao, bez obzira na to što predstavnici Prištine vole da 'buču, halabuču i prete', mi nikome nećemo pretiti. "Oni koji su sa naše strane ranije pretili nisu dobro vodili zemlju i nisu imali dobar rezultat", kazao je Vučić.
Tanjug/Predsedništvo Srbije
Kako kaže, ne brine ga ekonomski napredak Srbije, već apetiti pojedinih iz Prištine, zbog čega će danas obići Medveđu i Sijarinsku banju.

Vučić naglašava da smo suočeni sa iracionalnim rukovodstvom u Prištini i da se ne zna šta se može sve očekivati od njih.

"Naš cilj je da čuvamo mir i stabilnost, jer samo u miru možemo da napredujemo, obnavljamo domove zdravlja....Zato brinem zbog svega što su Albanci spremni da urade", rekao je on.

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" posetom Jablaničkog okruga, gde je prvo obišao rekonstruisanu Osnovnu školu "Siniša Janić" i Vlasotince.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: