"Podrška Mariniki, da ne zatvaramo oči pred mržnjom"

Beograd -- Samostalni poslanici Sonja Pavlović i Jovan Jovanović osudili su pretnje upućene poslanici Nove stranke Mariniki Tepić.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: EPA / Koča Sulejmanović
Foto: EPA / Koča Sulejmanović

Jovanović je pozvao državne organe da na te pretnje reaguju na adekvatan način.

"Želimo da izrazimo podršku Mariniki Tepić i da pozovemo državne organe da na adekvatan način reaguju na pretnje kojima je izložena ovih dana, a ne da zatvaraju oči pred jezikom mržnje i pred pretnjama, jer znamo da ukoliko se ne bude regovalo na ovakve pretnje, da je vrlo malo rastojanje od pretnji ka nasilju", istako je Jovanović.

U Beogradu su ispisani grafiti s pretnjama poslanici Nove stranke Mariniki Tepić na kojima piše "Marinika, shvati, nećemo stati" i "Korneliu Kodreanu, ne Marinika Čobanu".

Nova je ocenila da se na taj način višesedmična prljava, brutalna i opasna hajka još više intenzivira i da se "očigledno sprovodi uz saglasnost vladajućih političkih faktora i državnih organa".

Ta stranka traži od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, da konačno počnu da rade svoj posao i da preduzmu hitne mere i stanu u zaštitu Marinike Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 240 idi na stranu