Janković Raduloviću: Konsultujte se sa lekarom

Lider PSG Saša Janković i lider DJB Saša Radulović upustili su se u raspravu na društvenoj mreži Tviter.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

20:42

Janković Raduloviću: Konsultujte se sa lekarom
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Rasprava je počela nakon što je, kako se čini, Radulović odgovorio jednom tviterašu koji se pitao šta je Janković “2014. tražio kod Radulovića i u čije je ime došao“.

“Da ne podnosim ostavku na mesto ministra privrede, već da sačekam da se steknu bezbednosni uslovi“, napisao je Radulović.

“Još posle bio ljut što sam ipak podneo ostavku bez konsultacija s njim. Pitao me: ’Zar se nismo dogovorili?’ Rekao sam mu: ’Naravno da nismo, Ja sam te saslušao. To je sve’“, dodao je Radulović.

Na to je odgovorio bivši zaštitnik građana Saša Janković.

“Saša Raduloviću, do sada sam mislio da ste samo čudni, posle ove laži jasno mi je da u Vama postoji veći problem. Razumem da Vam ne prija što sam Vas bar tri puta odbio, ali ovo prelazi sve granice. Konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom“, napisao je Janković.

Ni tu nije bio kraj rasprave, pa je Radulović naveo da mu “nije jasno da li pokušava da demantuje uopšte da je na svoj zahtev bio kod mene u Ministarstvu u januaru 2014. ili da mi je tražio da ne podnesem ostavku ili da se ljutio kada sam ja ipak podneo“.

“Postoje na sreću i svedoci“, dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: