Vulin vodi pregovore o Poglavlju 35

Ministar bez portfelja Aleksandar Vulin biće šef delegacije za pregovore sa EU o Poglavlju 35, koje je posvećeno Kosovu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 20.01.2014.

15:56

Default images

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Platformu za učešće delegacije Srbije - Pregovaračke grupe za Poglavlje 35 na eksplanatornom i bilateralnom skriningu u Briselu i za šefa delegacije imenovala ministra bez portfelja Aleksandra Vulina.

Vlada Srbije je danas takođe usvojila Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu za projekat rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja između Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Vlada je usvojila i predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (projekat rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja) između Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju finansijskog ugovora između Srbije i Evropske investicione banke "Rehabilitacija i bezbednost puteva“.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Republike Srbije i Mađarske o socijalnoj sigurnosti, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: