Fiksna telefonija bez oštećenja

Telekomunikacioni saobraćaj na teritoriji opštine Kraljevo u potpunosti je normalizovan posle zemljotresa, saopštila je kompanija “Telekom Srbija“.

Izvor: B92

Sreda, 03.11.2010.

14:41

Default images

Ekipe “Telekoma“ vratile su sve bazne stanice Mobilne telefonije Srbije u funkciju, nakon što je do objekata dovedeno napajanje električnom energijom.

Ostala infrastruktura “Telekoma Srbija“ nije pretrpela veća oštećenja, a fiksna telefonija je funkcionisala tokom dana bez problema.

Usled nestanka električne energije, tokom noći i u prepodnevnim časovima bio je onemogućen rad ukupno 37 baznih stanica mobilne telefonije. “Telekom Srbija“ je najavio da će, u skladu sa potrebama, uputiti pomoć opštini Kraljevo i njenim građanima, kako bi se što pre sanirala oštećenja nastala tokom noćašnjeg zemljotresa.

O zemljotresu magnitude 5,4 stepena po Rihteru, koji je sinoć u 01.56 pogodio Kraljevo i okolinu, čitajte u posebnoj vesti.

Podrhtavanje tla osetilo se i na teritoriji cele Srbije, ali i u BiH, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: