Ponedeljak, 11.12.2023.

16:31

Abazović optužuje: On finansira ISIS i Hamas

Bivši premijer Crne Gore i lider URA Dritan Abazović rekao danas u skupštini Crne Gore je da novi zakon nije suština pranja novca u toj zemlji.

Izvor: Novosti

Abazović optužuje: On finansira ISIS i Hamas
Photo: A.K./ATAImages

On je naglasio da je novi zakon zapavo iskorišćena kao destinacija za ljude sa sumnjivim kapitalom.

"To su uradili narko-klanovi, koji se tretiraju kao balkanski kartel. U tom kontekstu, prvi put u istoriji podržavam revolucije u sektoru bezbednosti. Prvi put imamo ljude koji su procesuirani," naglasio je on.

"Po mom skromnom mišljenju, biće još samo 3-4 slučaja koji će se čuti, a sve ostalo će biti boranija," dodao je Abazović.

Abazović je potom pokazao fotografiju direktora Bajnensa, saradnika Do Kvona, kojeg američke institucije i vlasti optužuju da je preko kripto valuta finansirao terorizam - ISIS , Al-Kaidu i Hamas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: