Esports B92.net

Ninja i Marshmello pobedili na Fortnite E3 Pro-Am turniru

Prvi turnir koji je direktno organizovala kompanija Epic Games se odigrao tokom E3 sajma i privukao je milione gledalaca koji su želeli da vide koji će profesionalac i poznata ličnost odneti pobedu.

milan janković klan rur
Podeli

Fortnite Pro-Am turnir je bio poprilično uzbudljiv u završnici gde su se Ninja i Marshmello, DJ kojeg prepoznajemo po ogromnoj kutiji na glavi, sa ivice poraza vratili i urabili taj slatki Victory Royale. Ovaj fantastični duo je osvojio milion dolara koje će donirati u dobrotvorne svrhe po svom izboru.

Kako je izgledao sudbonosni meč možete pogledati u videu ispod, a mi moramo priznati da su organizacija turnira i sam format takmičenja odlično izvedeni i na publici zanimljiv način, tako da nema sumnje da će 100 miliona dolara, koliko Epic ulaže u esports, doneti odlična takmičenja.

Ostalo

Budućnost je stigla – gejming laptopovi nikada primamljiviji

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Ostalo ponedeljak 30.04. 15:14 Komentara: 0

I Juta Džez ulazi u esport

I dok po Evropi, kada je tradicionalni sport u pitanju, u svet esporta ulaze uglavnom fudbalski velikani, u SAD je to više slučaj sa košarkaškim NBA franšizama.

Ostalo ponedeljak 30.04. 07:58 Komentara: 1

Osam nedelja esport igrama da regulišu Loot kutije

Još jedan udarac se ovog petka desio industriji AAA video-igara, gde su Loot kutije nekoliko godina unazad standard, ali poslednjih meseci, odnosno od prošle jeseni i Battlefront 2 kontroverze, su postale i velika negativna stavka, do te mere da je postalo deo marketinga reklamirati igru sa “Nemamo loot kutije” akcentom.

Ostalo nedelja 22.04. 17:10 Komentara: 5
strana 1 od 17 idi na stranu