Esports B92.net

FIFA18 turnir ovog vikenda, prijave u toku

Ovog vikenda kao zagrevanje pred utakmicu Srbija:Kostarika imate priliku da nastupite na FIFA18 World Cup turniru.

SyS RUR
Podeli

Srbija u nedelju 17. juna počinje svoj pohod na Svetskom fudbalskom prvenstvu, a vi upravo pre prvog meča naše reprezentacije možete zaigrati na FIFA18 World Cup turniru u “Shopping Center Stadion” od 11 časova prepodne. Turnir će biti malog formata da biste stigli da navijate za naše momke na njihovom prvom nastupu protiv Kostarike.

Nagrade za najbolje igrače su 3x FIFA18 kopija igre za PS4, a upravo na PS4 konzolama će se turnir i odigrati. (slobodno ponesite vaše džojstike)

Prihvatićemo prijave prvih 16 takmičara koji će naknadno biti obavešteni o pravilima turnira. Po završetku turnira, moći ćete nastaviti igranje na konzolama u opuštenoj, ne takmičarskoj varijanti. Možete nas pronaći na prvom spratu SC Stadion.

Vaše prijave možete popuniti ako pratite link: RUR

Ostalo

Budućnost je stigla – gejming laptopovi nikada primamljiviji

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Ostalo ponedeljak 30.04. 15:14 Komentara: 0

I Juta Džez ulazi u esport

I dok po Evropi, kada je tradicionalni sport u pitanju, u svet esporta ulaze uglavnom fudbalski velikani, u SAD je to više slučaj sa košarkaškim NBA franšizama.

Ostalo ponedeljak 30.04. 07:58 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu