CS:GO - Valiance postao šampion VIP Adria lige!

Nakon tromesečne borbe rešeno je pitanje pobednika VIP Adria lige. U finalu LAN završnice VIP Adrie Valiance je porazio Squared i osvojio glavnu nagradu od 5000€.

Izvor: B92

Nedelja, 26.11.2017.

16:28

CS:GO - Valiance postao šampion VIP Adria lige!

Valiance je rutinski savladao Squared 2:0 (Inferno 16-8 i Train 16-10). Valiance je ponovo imao svakog igrača sa pozitivnim skorom, najbolji igrač finala definitivno je bio Nemanja ‘huNter’ Kovač koji je imao neverovatan K/D odnos 54-27 (+23), dok je u poraženoj ekipi jedino Mladen ‘juricM’ Jurić imao pozivan K/D odnos 40-37 (+3).

Inferno

Squared je započeo na T strani, gde su, munjevitom brzinom, utrčali na B sajt. To je iznenadilo ekipu Valiance-a i prva runda pripala je teroristima. U četvrtoj rundi meča, pri rezultatu 3-0 za Squared, teroristi su splitovali A sajt gde ih je dočekao neverovatan DJOXiC koji je uspeo ubiti dva igrača jednim awp metkom. To je definitivno uništilo momentum koji je Squared stvorio za sebe i Valiance je uspeo da uzme dve runde iz ruku protivnika. Iako je Squared vezao naredne tri, do kraja poluvremena sve runde pripale su ekipi Valiance, koja je preuzela kontrolu nad mečom i na pauzu otišča sa skorom 9-6. U narednoj pištolj rundi Valiance je takođe progurao B sajt, oni su sa malom većom mukom od Squareda osvojili pištoljku, ali su opet povećali prednost. Squared je izgubio kontrolu nad mečom, nisu uspeli da uzmu dovoljno rundi u drugom poluvremenu i Valiance je osigurao pobedu na prvoj mapi 16-8.
Train

Druga mapa, Valiancov izbor, započinje sa osam uzastopnih rundi za Valiance na CT strani. Squared se, na Train, upisao klasičnim smoke execute-om na A sajtu, Valiance konačno nije mogao da ubode svaki kill, i runda je pripala Squaredu. Oni su uspeli da stvore neki sitan momentum, popeli su se na 8-4, ali je na pauzu Valiance otišao sa finim vođstvom od 10-5. Naredna pištolj runda bila je bitna za Squared, jer u slučaju da je izgube šanse za comeback bi bile minimalne. Na početku runde shev je uspeo dobiti bitnu informaciju da Valiance planira brz prodor na B sajt, tu informaciju je Squared iskoristio i uspešno ritejkovao sajt i osigurao pištolj rundu. Nažalost u narednoj rundi Squared je napravio propust i njihovi protivnici su uzeli force-buy rundu. Iako je Squared osvojio naredne tri runde, Valiance je odgovorio sa svoje tri, stigao do rezultata 14:9 i polako privodio meč kraju. Njihovi protivnici su pokušali da se vrate u meč, ali su LETN1 i ekipa ostali pribrani, zatvorili su meč 16:10.
Pobedom nad ekipom Squareda, Valiance je pobednik VIP Adria lige. Osvojili su pozamašnu nagradu od 5000€, dok se Squared vraća kući sa utešnom nagradom od 3500€!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: