Sreda, 23.08.2017.

20:46

Incident na Tari: „Trener maltretirao moje dete“ – „Opravdano izbačen“

Izvor: B92

Incident na Tari: „Trener maltretirao moje dete“ – „Opravdano izbačen“

Majka 17-godišnjeg kikboksera, člana juniorske reprezentacije, tvrdi da je njenog sina za vreme priprema za Evropsko prvenstvo na Tari, jedan od trenera, koji je bio u alkoholisanom stanju, verbalno napao. Kada se mladi sportista usprotivio, trener ga je, tvrdi majka, sutradan izbacio iz reprezentacije i bez pratnje poslao sa Tare kući u Novi Sad. U Kik-boks savezu kažu da je mladi kik-bokser opravdano izbačen iz reprezentacije i tvrde da se Savez pobrinuo za njegov prevoz

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: