"Pikaču" prsten košta i do 3.000 dolara, ali postoji problem FOTO

Pokemon kompanija i japanska draguljarnica Ginza Tanaka počeli su da prodaju vereničke prstenove nadahnute likom Pikačua.

Izvor: eKapija
Podeli
Foto: Youtube/Printskrin
Foto: Youtube/Printskrin

Međutim, sudeći prema komentarima koji kruže internetom, nisu izazvali baš veliko oduševljenje kod potencijalnih kupaca.

Iz Pokemon kompanije želeli su dodatno da začine i ljubavne veze onih parova koji možda planiraju tematsko Pokemon venčanje.

Ipak, čini se da nema baš mnogo takvih, prenosi eKapija. U draguljarnicama Ginza Tanaka moguće je kupiti nekoliko opcija Pikaču svadbenog prstena. Zanimljivo je da dolaze u dobro poznatoj Poke lopti, javlja Verge.

Prsten je dostupan u zlatnoj i platinastoj opciji, a cena se kreće od 1.074 do 3.223 USD. Kamen na prstenu ustvari predstavlja amblem Pikačuove glave, sa jasno izbočena dva uva. Na poleđini je ugraviran natpis "ja biram tebe".

Dok zasigurno postoje one dame koje će voleti pronosati ovaj prsten, druge su putem interneta iskritikovale kompaniju zbog, kako kažu, vulgarnog oblika prstena. Mnogi korisnici Twittera objavili su fotografije prstena, napisavši da je "potpuno pogrešan".

strana 1 od 167 idi na stranu