Biz - B92.net

Dečaci već zarađuju svoj dinar, a ušteđeni novac nisu trošili već uložili u novi biznis FOTO

Čačak -- Iako je korona mnoge zatvorila u četiri zida, mladi Čačani to vreme su iskoristili da svoj život preokrenu iz korena.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Iako jako mladi odlučili su da započnu samostalni posao, koji je njihovom drugarstvu dao mnoge benefite, zbližio ih, pokrenuo ideje, i napunio džepove.

Sasvim slučajno su počeli da prave kućice za pse i nakon prve, porudžbine su se samo nizale. Ipak, ovi mladići tu nisu stali već su kao pravi biznismeni ušteđeni novac uložili u drugi posao.

Foto: RINA
Foto: RINA

"Napravili smo teren za airsoft u Čačku koji do sada nije postojao, trebalo nam je više od godinu dana da sakupimo novac od pravljenja kućica. Parcelu nismo zakupljivali, već nam je drug poklonio. Za to smo se odlučili jer verujemo da može vrlo brzo da zaživi među omladinom u Čačku", rekao je za RINU Stefan Bojović.
Kod ovih mladih momaka nema podele posla, i uz druženje i rad broj napravljenih kućica i igračaka za decu ne znaju, a svoje umeće u stolarskom zanatiu iskoristili su kako bi što bolje opremili i ovaj adrenalinksi teren.

"Prepreke smo sve napravili u našoj maloj radionici jer već iza sebe imamo dosta stolarskom staža i puške koje se koriste su indetičke pravima, tačnije "replike", kazao je Stefan.

Foto: RINA
Foto: RINA

Puni duha i entuzijazma mladi Čačani su mislili svim detaljima, brojne mogućnosti za dinamičnu igru su ugrađene kao i postavljeno dosta prepreka, da bi doživljaj bio potpun.

"Ovakav vid sporta je potpuno bezbedan, koristi se maksimalni nivo zaštite, od pancira, maski za glavu do rukavica i cipela, tako da ko se pridržava svih upustava ne može sebe dovesti u bilo kakvu opasnost", kaže Stefan Sredović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.